THE POMPS OF THE SUBSOIL, d’Ocells al Cap

denysplacker

Diumenge 25, a les 18h_  Sala Petita. Centre Cívic Can Felipa

The Pomps of the Subsoil és una performance que ocila entre la acció, la no acció i la improvisació. Cada artista desenvolupa una acció duracional simultaneament en el mateix espai, buscant la sincronicitat i la telepatia. La separació entre la persona observadora i la artista observada s’esvaeix. El títol està inspirat per una pintura amb el mateix nom, obra de la artista Leonora Carrington (1917-2011).

LA COMPANYIA: Ocells al Cap és un grup d’artistes que s’ha format per la investigació de l’art d’acció i la performance. Les diferents membres del grup provenen de diverses llenguatges artistiques, S’uneixen en diferents agrupacions per treballar sobre la improvisació, la sicronicitat i la telepatia.

Coordinació Denys Blacker
Fitxa artística Denys Blacker, Natalia Espinet, Marta Vergonyós, Juliette Murphy, Montse Seró, Lesley Yendell, Mireia Zantop

 

Disciplina Performance Preu 6€ Duració 90′

PROJECTE ESCENA +DONES

Advertisements

About Lesley Yendell

Hi, I am an English sculptor based in Spain. I have worked on various projects around Europe. My work draws both from the domesticated landscape of the Penedes, and everyday domestic objects. It concentrates on the transformation of these objects and introduces new criteria to value not only their aesthetic effect but also their communicative power.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s